sâmbătă, 10 mai 2008

Becali, banii si sectorul 5

Mare agitatie mare pentru ca valiza cu banii lui Becali a fost interceptata de catre DNA.
"Ca sa nu ramaie repetent si anul acesta", DNA-ul s-a apucat sa se ia la tranta si cu coruptia din fotbal. Cine nu stie ce e cu repetenta DNA-ului este rugat sa arunce un ochi la Procurorul Panait. Si ce facu DNA ca sa dea cu coruptia de pamant? Lua pe sus cativa din oamenii lui Becali. Super show mediatic, iar opinia publica in functie de simpatiile pro Steaua sau pro CFR Cluj/Dinamo/Rapid face pariuri pe cat de repede il aresteaza/retrogradeaza/depuncteaza si alte verbe cu conotatii peiorative.
Ce o sa se intample in continuare? Nimic. Absolut nimic. Inca avem de asteptat ca sa vedem ca plateste cineva in cazul Remes Muresan sau altfel spus dosarul caltabosii. Iar Becali a mai fost in clinciuri cu reprezentantii statului. Acum vreo doi ani, ANAF, in fruntea caruia se afla Bodu, azi candidat la Primaria Sectorului 5, il alerga pe Becali cu sechestre si amenintari pentru a-si plati datoriile catre bugetul de stat. A patit Becali ceva? A platit cineva din fotbal in afara de cei care pentru o scurta perioada de timp nu s-au prins cum bate vantul? A fost executat silit vreun club de fotbal? Chiar toti sunt cu datoriile la zi, domnule Bodu? Despre acea campanie a scris si Catalin Tolontan.
Chiar crede cineva ca pe Becali il incolteste DNA-ul? Cum il incolteste, cu citatii distribuite de DNA la stop de parca ar fi fluturasi electorali?

Niciun comentariu: