vineri, 18 aprilie 2008

Orban captiv in minciuna

Suporterii lui Orban au lansat www.captiviintrafic.ro.

Oamenii stau prost cu matematica: 60 de zile petrecute in medie trafic pe an de catre un bucurestean. Stau prost si cu bunul simt: o initativa sustinuta de toti soferii Capitalei. Ei uite eu sunt sofer si nu o sustin. Daca ar fi fost atat de captiv, era mai bine pentru Orban: mergea incet sau statea, nu mai lovea masina si magazinul din Cotroceni, samd.

Iata printre alte texte captive si unul demn de retinut:

"„Primarul care face”! Va mai aduceti aminte? Era sloganul lui Videanu în 2004. Ne-aducem aminte, desigur, cum domnul Blaga însusi aparea în afisele electorale, alaturi de Videanu, si garanta zâmbitor pentru el. Dupa ce ne-a sedus, în 2004, cu sloganul post-electoral "Putini ati ales. Toti veti câstiga”, domnul Videanu declara, în 2008, ca singurele atributii ale sale sunt “caldura, apa si RATB” (?!)

Din promisiuni electorale, au ramas doar nervi, strazi blocate…Un Bucuresti paralizat!"


Dar daca ne bantuie vreo aducere aminte, dam o fuga pe www.videanu.ro si ii vedem pe Blaga si pe Orban ridicandu-i osanale lui Videanu. Uitati-va aici:

Ludovic Orban, Viceprimar al Capitalei:
"Echipa de la Primarie, viceprimarii si majoritatea consiliului general îl asteapta pe Videanu pentru a pune în miscare toate fortele pentru Bucuresti. Pentru a grabi finalizarea planurilor lui Basescu si a ne ocupa de cele care deschid perspective Bucurestiului de mâine."

Emotionant, nu?!

Niciun comentariu: