luni, 14 aprilie 2008

Blaga si legea: de ce

As vrea sa explic de ce am pornit acest blog.
Initial el era numit Videanu si legea. Intrucat Vasile Blaga este creditat cu sanse mari sa fie noul primar si intrucat este din acelasi partid cu Videanu si cu Basescu, primarii anteriori ai Bucurestiului, am transformat blogul Videanu si legea in Blaga si legea, scopul ramanand acelasi: de a determina primarul general al Municipiului Bucuresti sa puna in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.

Este vorba de sentinta civila nr. 5998/25.10.2004 pronuntata de catre Judecatoria Sect. 5, prin care Primaria Municipiului Bucuresti era obligata sa raspunda la notificarea nr. 5011/12.11.2001 comunicata de catre BEJ "Boambes, Raileanu si Badea" prin care Petroff Stefan Octavian, impreuna cu alte persoane interesate, solicitau restituirea in natura a imobilului situat in Bucuresti, Str. 11 Iunie nr. 18, Sect. 4.

Pana cand va fi ales primar, in cazul ca va fi ales primar, Vasile Blaga nu poate executa aceasta hotarare. Insa e din acelasi partid cu Videanu si cu Basescu, motiv pentru care la rubrica nerealizari ale PD-L-ului (fost PD) se inscriu si nerestituirea proprietatilor si nerespectarea hotarilor judecatoresti. Iar nerealizarile PD-L-ului in Primaria Bucuresti atarna ca o ghiulea de piciorul lui Blaga. Si al lui Orban, in egala masura.

Ori de cate ori alti candidati la Primaria Bucuresti o vor lua pe aratura cu privire la legea 10 si nu numai, vor primi un vot de blam. Iar la luat pe aratura Orban si Popa sunt pana acum campioni.

Pana atunci, sa ii readucem aminte lui Videanu ce trebuia sa faca demult:

Un comentariu:

Unknown spunea...

salut! baga-mi si mie un add la mess, id spankymihnea . am niste intrebari pt tine :)